Verpakkingsdesign

Effectief verpakkingsdesign verhoogt de omzet. Daar is geen twijfel over mogelijk. Maar het gaat over meer dan een leuk label. Het gaat verder dan grafische vormgeving. Echt onderscheiden doe je met een compleet nieuw ontwerp waarbij de ook vorm van de verpakking anders is. Innoverend en creatief. Daarmee trek je pas echt de aandacht van de consument en vergroot je de kans dat men jouw product uit de schappen pakt.

Bij SFA verzorgen we precies dat verpakkingsdesign. Een container die feilloos de sterke punten van jouw bedrijf en jouw producten communiceert en met een herkenbare vormgeving die blijft hangen bij je doelgroep. Net even anders dan de concurrentie en daardoor met een streepje voor. Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact op. We bespreken graag alle mogelijkheden met je.

Voordelen van eigen verpakkingsdesign

Niet alleen vanuit marketingoogpunt biedt een uniek en eigen design meerwaarde. We kunnen ook de waarde van producten vergroten door een nóg gebruiksvriendelijker concept te presenteren. Innovatiever dan die van de concurrent en fijner in het geburik. Bovendien maken nieuwe ontwerpen het mogelijk om je verpakkingen met minder plastic en tegen lagere kosten te produceren. Duurzaam en milieuvriendelijk!

Fasering

Onze werkwijze bij het ontwerpen van jouw verpakkingsdesign en het produceren daarvan is op te delen in een drietal fases. Het begint allemaal met een inventarisatie van de vereisten en wensen. Van zowel jouw bedrijf als de eindgebruiker. Vervolgens vervaardigen we ontwerp en een tastbaar prototype, waarbij we nauwlettend in de gaten houden of het technisch realiseerbaar is binnen het spuitgietproces. Is alles gecontroleerd en akkoord? Dan begint het echte werk: het productieproces.

Ervaar het zelf

Ervaar zelf de kracht van uniek verpakkingsdesign en laat een uniek en opvallende verpakking ontwerpen én produceren bij SFA. Laat je inspireren door onze cases of neem contact op en laat je adviseren. We horen graag wat je wensen zijn!

Daarom een verpakking van SFA

Grootste aanbod spuitgiet verpakkingen

Meerdere productielocaties in heel Europa zorgen ervoor dat we het grootste aanbod aan spuitgiet verpakkingen hebben.

In Mould Labeling
voor beste resultaat

De verpakking krijgt een hoogwaardige uitstraling door het gebruik van In Mould labeling voor de bedrukking.

100% recyclebaar
kunststof

Al onze verpakkingen worden gemaakt van 100% recylebaar plastic. Daarbij zorgen we voor een minimaal gebruik van materiaal om de ecologische footprint zo klein mogelijk te houden.

Dit zeggen onze klanten over ons

Nuttig om te weten...

We kunnen urenlang praten over wat er allemaal kan met onze verpakkingen, maar hierbij alvast de samenvatting:

 • Verpakkingsinhoud van 25 milliliter tot 62 liter
 • Oplopende inhoudsmaten per verpakkingsvorm
 • Temper Evident verzegeling/sluitverzegeling
 • Sealbaar onder speciale sealdeksel
 • Geschikt voor magnetron, diepvries en vaatwasser
 • In waterdichte uitvoering verkrijgbaar
 • Topkwaliteit bedrukking met onbeperkt rasterverloop
 • Bedrukking labels met 'food approved' inkten
 • Gratis geconditioneerde opslag van labels
 • Labels optimaal gepositioneerd
 • Relatief lage voorbereidingskosten
 • Combinatiedruk mogelijk

Ook een duurzame verpakking
en mooie(re) verkoopresultaten?