Home » (NL) Verpakkingen » (NL) Standaard verpakkingen

Wedden dat jouw
verpakking er ook bij zit?

Doordat we beschikken over honderden matrijzen en verschillende productielocaties in heel Europa, hebben we altijd de verpakking die je zoekt. En, tegen de beste voorwaarden.

Wedden dat jouw
verpakking er ook bij zit?

Doordat we beschikken over honderden matrijzen en verschillende productielocaties in heel Europa, hebben we altijd de verpakking die je zoekt. En, tegen de beste voorwaarden.

Waarom we altijd de geschikte verpakking voor je hebben

Ben je op zoek naar een geschikte verpakking? Dan zit je altijd goed bij SFA.

Grootste aanbod aan spuitgiet verpakkingen in Europa

Kokers, emmers, bakjes. Rond, vierkant, ovaal, rechthoekig. Klein of groot. Met of zonder deksel. Met of zonder seal. Wel of niet hersluitbaar. Met of zonder bedrukking. Handmatig, semi-automatisch of volautomatisch te verwerken. We durven bijna wel te zeggen dat we alles kunnen aanbieden.

Bekijk aanbod >

100% recyclebaar kunststof

Bij SFA vinden we dat wij als leverancier en ook onze klanten een verantwoordelijkheid hebben om te doen wat binnen de mogelijkheden ligt om te verduurzamen. Daarvoor passen we de reduce, reuse, recycle principes toe. Gebruikmaken van 100% recyclebaar kunststof is een belangrijke manier om hier aan bij te dragen.

Bekijk alle verpakkingen >

Ook voor kleinere oplages

Ook al rollen voor vele klanten miljoenen verpakkingen per jaar van de band, het is ook mogelijk om je verpakking in een kleinere oplage te produceren. Bijvoorbeeld van enkele honderden of duizenden stuks. Doordat we beschikken over de matrijzen van vele gangbare modellen kunnen de kosten bovendien laag houden.

Vraag offerte >

De mogelijkheden op een rij

We kunnen urenlang praten over wat er allemaal kan met onze verpakkingen, maar hierbij de samenvatting van de mogelijkheden:

 • Verpakkingsinhoud van 25 milliliter tot 62 liter
 • Oplopende inhoudsmaten per verpakkingsvorm
 • Temper Evident verzegeling/sluitverzegeling
 • Sealbaar onder speciale sealdeksel
 • Geschikt voor magnetron, diepvries en vaatwasser
 • In waterdichte uitvoering verkrijgbaar
 • Topkwaliteit bedrukking met onbeperkt rasterverloop
 • Bedrukking labels met 'food approved' inkten
 • Gratis geconditioneerde opslag van labels
 • Labels optimaal gepositioneerd
 • Relatief lage voorbereidingskosten
 • Combinatiedruk mogelijk
645645645

Bedrukking nodig?
In Mould Labeling geeft het beste resultaat!

Voor de bedrukking van een verpakking werken we altijd op basis van In Mould Labeling. Dit komt er kortweg op neer dat de bedrukking van de verpakking wordt verwerkt in het kunststof. Dit geeft het product een hoogwaardige uitstraling en zorgt ervoor dat de bedrukking altijd op de juiste plek zit en beschermd is.

Meer weten over hoe In Mould Labeling werkt?

54646745

Jan van Berkel, Koppert Cress

"De manier waarop SFA ons heeft geholpen met een nieuwe verpakking was geweldig. Ik heb zelden zo'n prettige en professionele samenwerking gehad met een leverancier."

Bekijk meer klantcases >

Klaar om je verpakking te vinden?