Wij maximaliseren verkoopresultaten
met duurzame verpakkingen

Wij maximaliseren verkoopresultaten
met duurzame verpakkingen

Gedreven door innovatie en samenwerking

Sinds de oprichting van SFA Packaging zijn innovatie en samenwerking de drijfveren die ervoor hebben gezorgd dat we voor vele merken jaarlijks miljoenen verpakkingen mogen produceren. Innovatie, zodat we de verpakkingen van onze klanten continu kunnen verbeteren. Samenwerking, omdat in onze visie dit de enige manier is om tot het gewenste resultaat te komen. Daarnaast is het wat ons betreft ook gewoon de prettigste manier van zakendoen.

Opvallender, gebruiksvriendelijker, duurzamer, voordeliger, ...

In onze visie bepaalt de productverpakking in sterke mate het verkoopresultaat. Een verpakking is nooit af. Het is een continue uitdaging een verpakking gebruiksvriendelijker te maken, meer op te laten vallen in het schap, te verduurzamen, efficiënter te produceren of te vervoeren en slimmer in te passen in de productielijn.

Innovatie is daarom de sleutel voor het verkoopsucces van iedere verpakking.

sfa
45634634

Zo werken we

Om tot het beste resultaat te komen voor de verpakking van het product is een goede samenwerking cruciaal. Of het nu gaat om de bestelling en levering van een gestandaardiseerde verpakking of het ontwikkelen van een compleet nieuwe verpakking, samenwerken met SFA kenmerkt zich door snelheid, zorgvuldigheid en plezier.

Daarom is ons credo: Waarom moeilijk doen als het ook samen kan?

Duurzaamheid is ook ónze verantwoordelijkheid

Als speler in de markt van kunststof verpakkingen zijn we ons bewust van de impact van plastic op onze leefomgeving. Om die reden zorgen we er op verschillende manieren voor dat verpakkingen (steeds) duurzamer worden.

Lees verder

Voor veel producten zijn er simpelweg geen betere alternatieve verpakkingen dan plastic verpakkingen. Ook zijn er producten met bijvoorbeeld een blikken, glazen of kartonnen verpakking waarvoor juist een kunststof verpakking een duurzamer alternatief is. Voor deze producten heeft SFA 100% recyclebare verpakkingen.

Een andere manier om een verpakking duurzamer te maken, is door de hoeveelheid materiaal tot een minimum te reduceren. Bij veel producten in het schap is hier nog veel ruimte voor verbetering.

Daarnaast werkt SFA onder andere samen met Wageningen University & Research/Food & Biobased Research (WUR), Kennisinstituut voor Duurzaam Verpakken (KIDV) en Biopolymeer Applicatie Centrum (BAC) voor de ontwikkeling van bio-based spuitgietverpakkingen.

54r6523564