Food verpakkingen

Effectieve food verpakkingen houden voedsel aanzienlijk langer houdbaar. De hoge barrières van onze packaging beschermen producten tegen de invloeden van licht, vocht en transport, waardoor de textuur gaaf blijft en de voedingsstoffen optimaal worden behouden. Zowel je bedrijf als je klanten profiteren daarmee van de allerhoogste productkwaliteit. En daarbij zorgen we ook nog eens dat je producten opvallen in het schap. Win-win.

We tappen daarvoor uit meer dan 20 jaar ervaring en het grootste aanbod kunststof- en spuitgietverpakkingen van Europa. We hebben dan ook zowel kleine als grote merken in de voedselbranche in binnen- en buitenland voorzien van passende food verpakkingen. Altijd van 100% recyclebaar materiaal en met lage productiekosten. Ook bij kleine oplages. Bekijk nu het assortiment en ontdek ook jouw ideale container.

Een stapje verder

Food verpakkingen moeten niet alleen het voedsel zo goed en zo lang mogelijk vers houden, maar als het even kan ook makkelijk te gebruiken zijn en opvallen tussen de concurrentie. Daarom gaan we bij SFA graag een stapje verder. We zorgen naast onze standaardmodellen ook voor maatwerk. Eventueel met uniek package design dat zich onderscheidt en met de gewenste eigenschappen. Daarbij letten we uiteraard op de technische haalbaarheid en op een mogelijke efficiënte productiewijze.

Het aanbod food verpakkingen

In het assortiment food verpakkingen vind je kant-en-klare containers in diverse vormen. Emmertjes, potjes, bakjes en schaaltjes, vierkant of rond. In maatvoeringen van 25ml tot 62 liter. Hersluitbaar of niet en verkrijgbaar in waterdichte uitvoering. Desgewenst geschikt voor magnetron, diepvries en vaatwasser. Natuurlijk ook met topkwaliteit bedrukking via in mould labeling. Wat je ook kiest, we produceren alle containers van homogeen en 100% recyclebaar kunststof zodat je ook nog eens korting kunt aanvragen op het belastingtarief voor de afvalbeheersbijdrage.

Contact

Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze verpakkingen voor food en non-food producten? Over de productiewijze of over package design op maat? Neem vrijblijvend contact op met één van onze experts en laat je adviseren. We helpen je graag!

Daarom een verpakking van SFA

Grootste aanbod spuitgiet verpakkingen

Meerdere productielocaties in heel Europa zorgen ervoor dat we het grootste aanbod aan spuitgiet verpakkingen hebben.

In Mould Labeling
voor beste resultaat

De verpakking krijgt een hoogwaardige uitstraling door het gebruik van In Mould labeling voor de bedrukking.

100% recyclebaar
kunststof

Al onze verpakkingen worden gemaakt van 100% recylebaar plastic. Daarbij zorgen we voor een minimaal gebruik van materiaal om de ecologische footprint zo klein mogelijk te houden.

Dit zeggen onze klanten over ons

Nuttig om te weten...

We kunnen urenlang praten over wat er allemaal kan met onze verpakkingen, maar hierbij alvast de samenvatting:

 • Verpakkingsinhoud van 25 milliliter tot 62 liter
 • Oplopende inhoudsmaten per verpakkingsvorm
 • Temper Evident verzegeling/sluitverzegeling
 • Sealbaar onder speciale sealdeksel
 • Geschikt voor magnetron, diepvries en vaatwasser
 • In waterdichte uitvoering verkrijgbaar
 • Topkwaliteit bedrukking met onbeperkt rasterverloop
 • Bedrukking labels met 'food approved' inkten
 • Gratis geconditioneerde opslag van labels
 • Labels optimaal gepositioneerd
 • Relatief lage voorbereidingskosten
 • Combinatiedruk mogelijk

Ook een duurzame verpakking
en mooie(re) verkoopresultaten?